Sunday, August 30, 2015

CE trebuie sa stii daca vrei sa te duci la prostituate

Aproape orice barbat, in viata lui, va dori, macar o data, sa mearga la prostituate. Ma feresc sa folosesc cuvantul ”curva”, e un termen depreciativ care se aplica in mai multe situatii, de exemplu cand vorbim despre oameni politici. As vrea, din ce stiu eu, sa fac un set de reguli de bun simt pentru cei care vor sa apeleze la serviciile lor. 

1.Respect. Daca face aceste servicii, nu inseamna ca trebuie sa fii mitocan. E un lucrator care, in alte tari, are un statut legal, bine definit, plateste la stat. Numai la noi e mentinuta in zona neagra din cauza intereselor interlopilor care invart multi bani negri. Iar daca dai peste una de lux, care costa 100 de euro ora, daca nu te comporti ok nici nu va sta de vorba cu tine. Mai are altii care o asteapta. 

2.Sexul. Evident, foloseste prezervativul. Recomandat si la sexul oral, desi e mai neplacut (link). Sarutul nu este nici el recomandat. Locul ar fi bine sa fie la tine acasa, la ea ai putea avea surprize neplacute gen indivizi dubiosi sau cearceafuri murdare. Si fara chestii care nu au fost agreate inainte. Ai zis ca vrei doar sex oral? Nu incerca sa i-o bagi si in cur, decat daca e de acord cu asta. Un viol tot viol se cheama, indiferent cine e cel abuzat. 

3.Banii. Plata se face inainte, logic. Incearca sa negociezi, mai ales daca nu arata ca in poze. Nu incerca sa-i dai teapa, nu stii cine o asteapta in seara aia sa-si ia comisionul la sfarsitul programului. De obicei, e ceva de 2 pe 2 metri, cu tatuaje si cutit (link). Si care nu se sfieste sa-ti faca o vizita de curtoazie daca afla ca l-ai tepuit. 

4.Client fidel. Daca dai peste o tipa misto, nu ar strica sa devii client fidel. Poate obtii, in timp, chestii ”extra”. Si mici discounturi. Plus ca, nu se stie niciodata daca tipa nu va ajunge cumva in vreo functie publica inalta. Daca te tine minte de baiat bun, te poti alege cu ceva. Poate chiar o iei de nevasta, daca ai mintea deschisa si e ceva in avantajul tau. Ele gasesc greu pe cineva care sa le devina sot, din cauza meseriei, evident. Si nu uita de respect. 

5.Recomandare. Daca e buna, recomand-o la prieteni, vei intra in gratiile ei daca ii trimiti clienti buni. Daca te pasioneaza, propune-i si un sex in grup. Vorbeste cu ea, daca e desteapta si comunicativa vei afla MULTE despre femei. Iti va spune chestii pe care celelalte se feresc sa le zica.

Sursa foto: Wikipedia.

No comments:

Post a Comment