Friday, October 17, 2014

Crezi ca e o curva femeia care face sex la prima intalnire? Esti varza

Observ ingrijorat multi barbati care inca nu au depasit nivelul de intelegere al femeilor pe care il aveau la varsta de 14 ani (desi cred ca atunci erau mai deschisi la minte). De multe ori, daca se intampla sa faca sex la prima intalnire cu o femeie, o considera pe aceasta o curva. Pai ba desteptule, femeia aia a vrut sa faca exact ce ai vrut si tu sa faci, nu?! Ce inseamna asta, ca si tu esti curva, nu?! Ia gandeste-te un pic inainte sa tragi concluzii de clasa a 7-a!

Apoi, nu cred ca stii ce inseamna exact cuvantul ”curva”. Pai hai sa ne uitam in DEX: ”Femeie care duce o viata desfranata. ♦ Prostituata. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutra”. E clar, nu prea ai citit. Doar din simplul fapt ca unei femei i-a placut de tine si a decis sa arda niste etape, ai tras concluzia ca ori duce o viata desfranata (desi poate esti al treilea barbat din viata ei), ori e prostituata (de parca ti-a cerut bani sau si-a tras-o cu tine pentru ca ai coborat din Loganul tau ultimul racnet), ori e o ipocrita (desi tocmai faptul ca a riscat cu tine inseamna contrariul (link)

In cazul asta, zevzecule, iti recomand ori sa te duci la un psiholog, ori sa citesti o carte care te-ar putea ajuta sa-ti mai dezgheti mintea (link).




No comments:

Post a Comment