Sunday, October 19, 2014

Cu cati barbati ar trebui sa faca sex o femeie? Conteaza?

Una dintre marile curiozitati stupide ale unor barbati este ”cu cati si-a tras-o aia inaintea mea?”. Si fiecare are o anumita cifra in cap, dincolo de care femeia respectiva este catalogata drept curva. Unii sunt mai ingaduitori, ridica limita la 30 sa zicem, altii sunt niste lupi mai moralisti si zic 3. Modul in care se fac calculele ramane o enigma. Insa, daca stai sa te gandesti la modul realist, acest detaliu ar trebui sa fie fara importanta pentru un barbat matur (link)

Ceea ce conteaza, la urma urmei, este cum este femeia respectiva, nu ce a facut pana la tine. Pentru ca, poate, pana la tine, a vrut sa aiba doar aventuri de-o noapte (si poate a facut sex cu peste 100 de barbati), iar acum vrea ceva serios. Sau, poate, pana la tine, a vrut doar relatii serioase (si a avut doua), iar acum vrea doar o aventura. Daca este insa musai sa ramanem in zona calculelor, acestea ar trebui facute intr-un mod mai realist (link)

O relatie o data la sase luni (in medie. poate, in trei cazuri, i s-au dat papucii dupa doar o luna din diverse motive stupide sau poate s-a despartit de ei dupa o luna cand a vazut ca sunt alcoolici, infideli, tarani ordinari etc.) mi se pare ceva cat se poate de rezonabil. Daca ea incepe viata sexuala, sa zicem, la 16 ani (o varsta cat se poate de ok, nu mai suntem in secolul XIX), asta inseamna 8 barbati doar pana la varsta de 20 de ani. La 21 de ani a avut deja 10 relatii, cifra la care multi barbati stramba deja din nas. Iar motivul real se stie: multi nu au avut 10 femei la varsta respectiva (link).




7 comments:

  1. Cred ca esti o stresata. Si o femeie usoara. Traim in lumea panaramelor. Ce sa facem, libertatea si can-can. Nu sa promovezi moralitatea, cumpararea, stima de sine, etc. Doar amageli usoare d ale tarfelor.

    ReplyDelete
  2. Haha, ok, te las sa crezi ce vrei. Nu sunt femeie, si nici macar un barbat usor nu sunt. :))

    ReplyDelete
  3. Un mare adevar este faptul ca nu mai suntem in sec. XIX cum zicea cineva pe aici ,in rest sa zici ca e ok ca viitoarea ta femeie si-o tras-o cu 20 inaintea ta e o chestie ok iti zic ca esti cretin si habar nu ai ce promovezi , banuiesc ca ai o problema .Hai sa fim realisti nu tampiti la cap de sistem ,nu e ok ca in momentul cand te casatoresti ca ai o sotie pura credincioasa tie ? de ce credeti ca avem 50% rata de divort de ce atata crima din gelozie ?,..sec 19 avea partea lui buna si parinti nostri stiau ce e rusinea si bunul simt ,.Acum se promoveaza non valorile curvele si poponauti si multora li se pare ok ,nu ,nu este deloc ok si veti vedea unde or sa duca toate astea Sodoma si Gomora nu a fost o poveste sunt date istorice si de curand sa gasit locul unde au fost amplasate ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adica e ok ca un barbat sa aiba 20 inaintea nevestei, dar ea nu poate avea 20 inaintea ta? Te invit sa te intorci inapoi in secolul XIX. :)))

      Delete
  4. "de ce credeti ca avem 50% rata de divort ?" - din cauza ca tipa cu care ai ales sa te insori s-a culcat cu 5-10 persoane inainte????? Sau din cauza ca nu s-au inteles? Ca poate l-a inselat/a inselat-o/este violent ..etc
    Si .. faptul ca exista crima din gelozie .. mai, oameni buni, eu nu sunt de acord cu infidelitatea/minciuna ..dar nu traiesc intr-un basm. Daca cineva inseala, nu iti permite nimeni dreptul sa il judeci sau mai ales ..sa il omori .. din pasiune .. (lol)

    ReplyDelete
  5. Daca s-a culcat cu 20 inaintea ta nu e o problema.... Problema e alta... Femeia de atatea p**I la activ in trecut s-ar putea sa devina confuza si exista sanse mari ca nici tu sa fii ultima p**ă pentru ea.

    ReplyDelete
  6. Daca s-a culcat cu 20 inaintea ta nu e o problema.... Problema e alta... Femeia de atatea p**I la activ in trecut s-ar putea sa devina confuza si exista sanse mari ca nici tu sa fii ultima p**ă pentru ea.

    ReplyDelete