Wednesday, August 19, 2015

CE trebuie sa faci cand gasesti o femeie misto

Femeile cu adevarat misto sunt rare, poate mai puțin de 1%. Atentie, cand zic ”misto” nu ma refer doar la sex, cur si tatze, ci la tot ansamblul: caracter, inteligenta, sinceritate, tandrete, personalitate. O femeie care te intelege, care iti da sfaturi bune, stie sa poarte o discutie inteligenta, nu o ia razna, stie sa rada la glume, stie sa si faca glume, este independenta, nu are pretentii absurde, nu sta in magazin o ora pana isi ia o pereche de sosete (link). Trebuie sa ai insa grija cand dai peste un astfel de exemplar rar, pentru ca poti s-o pierzi si atunci o sa trebuiasca sa testezi alte cateva zeci de femei pana dai peste alta asemanatoare. Cam ce ar trebui sa faci?

1.Nu fii nesimtit. Noi, barbatii, avem tendinta sa devenim porci cand dam peste o femeie misto. Dupa care ne miram ca femeile se schimba si devin acre cand trec de 30 de ani. Pastreaza respect fata de ea, fii cat se poate de sincer, acorda-i atentie. 

2.Comunica. De ce ai mai sta cu o femeie inteligenta daca nu ai avea discutii cu ea? Nu neaparat filozofie, dar despre orice, de la sex si relatii pana la politica si economie. Despre ce simti, ce vrei, ce crezi etc. 

3.Sinceritate... pana la un punct. Daca nu e neaparat nevoie, nu ii spune ceva care stii ca ar durea, chiar daca e adevarata. Asta este, asa sunt femeile: ele spun ca vor adevarul, da, dar nu-i da in cap cu el, asta e lipsa de respect. Daca e musai sa-i zici ceva neplacut, desi e de evitat asta, spune-i cat mai frumos cu putinta. 

4. Sex. Nu uita de acest aspect esential al unei relatii intime. Fara sex de calitate, relatia se stinge si devine doar una gen frate-sora, ceea ce nu cred ca-ti doresti asta. Daca o femeie e desteapta, nu inseamna ca nu mai are vagin si dorinte, ok? Poate chiar vrea sa i-o tragi mai salbatic decat i-ai trage-o unei proaste, ok? Si nu uita sa ai grija de orgasmul ei. Daca nu are macar unul pe saptamana, undeva e o problema (link)

5.Banii. Eh, ajungem la un subiect delicat. Da, oricata dragoste ar exista, banii sunt importanti. Daca ea te vede fara ambitie, fara dorinta de a te autodepasi si a avea succes pe plan profesional sau in afaceri, te va parasi la un moment dat. Nu inseamna ca e materialista, prostule, ci pur si simplu se gandeste la ziua cand va avea copii cu tine: are nevoie sa stie ca atunci cand va sta cu copilul acasa un an sau doi, tu vei fi capabil sa intretii familia. Numai Pampersii pe o luna te pot costa 300 de lei (link). De aia e importanta si masina personala: daca se intampla ceva, trebuie sa fii capabil sa duci repede copilul la spital. Acum te-ai prins?


Sursa foto: Wikipedia.

No comments:

Post a Comment