Friday, July 24, 2015

Vrei sex in trei? Vezi sa nu fie in patru!

Multi barbati (si unele femei) viseaza la sex in trei. De regula, cu inca doua femei (sau cu inca doi barbati, depinde de gusturi). E o chestie misto, dar ai grija la eventualele consecinte neplacute. In cazul asta, trebuie sa tii cont de cateva reguli de baza (link).

1.Ea trebuie sa vrea. Daca ea nu vrea sa incerce si cu altcineva, poti sa te dai peste cap. Nu se va intampla cu ea. Poate cu altele.

2.NU in lipsa ei. Nu fa greseala sa crezi ca, daca se intampla, ea va fi de acord ca tu sa te babardesti cu cealalta in lipsa ei. De regula, daca va afla ca ai tavalit-o fara ea (sau stirea ei) va face scandal ca ai inselat-o. Nu incerca sa intelegi de ce.

3.Ea va dori mai mult de la tine. Pe principiul ”ti-am satisfacut o placere, eu ce castig?” Nu conteaza ca a fost si placerea ei, ca si ea a vrut. Nu, ea o percepe ca pe o favoare pe care ti-a facut-o. Asa fac femeile, ca vrei sa nu, asa sunt construite, sa doreasca mereu mai mult. Take it or leave it.

4.Ea va incerca sa mai aduca un barbat in pat. Nu se intampla des, dar exista cazuri. Ea se va plictisi de o alta femeie, va dori si un alt barbat. Ori accepti sex in patru, ori va gasi ea pe altul care sa-i satisfaca aceasta fantezie.


5.Exista riscul sa ramai singur. Daca ea vede ca cealalta e mai buna decat tine si-i ofera mai multe din mai multe puncte de vedere (nu doar sexual, dar si sentimental, emotional, material etc.), atunci te va lasa (link).

Sursa foto: Wikipedia.

No comments:

Post a Comment