Thursday, November 24, 2016

Sex cu cumnatul: Ce trebuie sa faci ca sa nu fii prinsa

Cred ca toti cititorii mei stiu povestea omului care dorea sa faca sex cu cumnata lui.

Recent am auzit o alta poveste. Ea, tinerica 25 de ani, frumusica, blonduta. El, 55 de ani, gras si scund, dar avea o mare calitate: avea un salariu lunar de vreo 30.000 de euro, fiind director de banca. Cu Porsche Cayenne, vila in Primaverii, tot tacamul. Ea, secretara la una din sucursalele bancii, a vazut imediat oportunitatea. S-au combinat, s-au... iubit intens, iar dupa 10 luni gata, au anuntat nunta. Toate bune si frumoase dar... bancherul nostru avea un frate.

Mult mai tinar, 35 de ani, antrenor de fitness, 1,9 metri inaltime, frumusel. Genul aventurier, cu peste 100 de femei la activ. Care, mai in gluma, mai in serios, flirta uneori cu blonda noastra, fara sa realizeze ca asta il o sa inceapa sa devina obsedata de el.

Au facut nunta mare, la Hilton, o groaza de bastani, bani fara numar.  Dupa nunta, la scurt timp, avansurile fetei noastre au inceput sa devina tot mai insistente. Antrenorul de fitness, la inceput, a respins-o. Apoi, incet-incet, a zis ”de ce nu?”. A chemat-o la el acasa si i-a tras-o de a lasat-o fara aer. La care, fata incepe: Vai, de cand n-am mai facut asa sex nebun! Stii, fratele tau nu e chiar... bun la pat!

Asta a ras la inceput. Apoi, fata noastra devenea tot mai obsedata. Dupa vreo trei luni a inceput sa-i zica, nici mai mult, nici mai putin, ca ea vrea sa divorteze de bancher si sa-l ia de sot. Hopa, si-a zis antrenorul, stai ca am de-a face cu o nebuna. A inceput s-o refuze, asta devenea tot mai insistenta. Ba chiar ca-i zice bancherului despre aventura lor. 

Ceea ce s-a si intamplat. Doar ca fata noastra nu era proasta: a inventat o poveste. Cum ca antrenorul a ademenit-o, a imbatat-o si a violat-o. Si, sub amenintare, a obligat-o apoi sa faca sex cu el de mai multe ori. Bancherul, la inceput a innebunit. Si-a sunat pe asta si l-a amenintat cu judecata. Asta a zis: stai o clipa, maestre. Ia vino pana la mine, fara ea, fara sa-i zici nimic, sa-ti arat proba nevinovatiei mele. Bancherul a urcat in masina si in 10 minute a ajuns la fratele lui, la 12 noaptea. Acesta l-a rugat calm sa se aseze pe fotoliu, a deschis televizorul si i-a aratat astuia toate discutiile purtate cu fata noastra, inregistrate cu o camera video ascunsa in tavan. Discutii in care asta il facea pe sotul ei impotent, dobitoc, ii spunea amantului ca vrea sa divorteze si il ameninta cu santajul daca nu o ia de nevasta. 

Este lesne de imaginat ce s-a intamplat: cei doi frati s-au impacat, iar blonda noastra a fost data in suturi afara din casa bancherului. Nu mai trebuie sa spun ca, in urma divortului, nu a ramas cu nimic, desi ar fi trebuit sa ia vreo 200.000 de euro, daca era fata cuminte. Morala povestii? Macar daca faci prostii, nu sari coarda, ca s-ar putea ca acea coarda sa te sara pe tine. Hai sa fiti cuminti si sanatosi.


No comments:

Post a Comment