Saturday, April 26, 2014

Ce jocuri pentru PC gasesti cu mai putin de 10 lei

Da, stiu, multi dintre voi nici nu se gandesc sa cumpere un joc. De ce sa cumperi, daca poti descarca gratis de pe net, nu? Totusi, avantajele unui joc legal nu sunt de neglijat (fara crash-uri, mai stabile, cu update-uri), MAI ALES cand acesta costa mai putin de 10 lei. Cam cat o shaorma. 

De fapt, marea problema a industriei software nu o reprezinta, in opinia mea, descarcarile ilegale, ci pretul. Daca totul ar fi mult mai ieftin, putini s-ar mai complica sa mai descarce versiunile crack-uite. Vanzarile ar creste exponential si toata lumea ar avea de castigat. 

Am ramas astfel surprins sa vad ca se pot cumpara destul de multe jocuri pentru PC cu mai putin de 10 lei. Adevarat, unele sunt vechi de cativa ani, altele sunt destinate copiilor, iar altele nu sunt tocmai niste capodopere, dar trebuie apreciat efortul retailerilor si al dezvoltatorilor de a scadea preturile. Fac o trecere in revista a jocurilor pentru PC interesante care pot fi achizitionate cu mai putin de 10 lei. 

The Water Horse Legend of The Deep (3 lei), Alan Wake's - American Nightmare (9 lei), Ubisoft VIP (7 lei), Rome: Total War - Gold Edition (8 lei)RollerCoaster Tycoon 3 (9 lei), Kohan 2 - Kings of War (9 lei).

Pe PCGarage gasiti Paradox Interactive Galactic Assault: Prisoner of Power (5 lei), THQ Company of Heroes: Tales of Valor (9 lei), THQ Titan Quest: Immortal Throne (9 lei), THQ Frontlines: Fuel of War (9 lei). 

Am pastrat la urma favoritul meu: Medieval II: Total War - Gold Edition (9 lei).


No comments:

Post a Comment