Tuesday, December 16, 2014

Inca plangi dupa fosta/fostul? Poate ar trebui sa te maturizezi

Oamenii se desprind cu greu de trecut. Mai ales de momentele placute din trecut. Avem tendinta, pe masura ce trec anii, sa uitam momentele nasoale si sa le pastram doar pe alea placute. Firesc, as zice. Viata trece mai frumos asa. Problema apare cand din trecut nu-ti mai amintesti DECAT momentele placute. De aia auzi pe cate un mos sau pe cate o baba: Maica/taica, ce bine era pe vremea lui Ceasca! Alo, mamaie/tataie, era bine ca erai tinar/a, mai faceai sex, mai o petrecere, o paranghelie, nu te dureau toate cele! In rest... era dictatura, comunism, avorturi ilegale, dadeai spaga sa iei un kil de carne, faceai parnaie daca te turna un vecin securist (link) etc. etc. hello

Teapa asta o iau unii/unele si cand vine vorba de fosta relatie. Dupa un an – doi, MAI ALES daca nu gasesc pe altcineva care sa le convina, incep sa planga dupa trecut. Ca ce bun/a era, ca gatea bine, ca o avea mare/stramta, ca facea masaje misto (link) etc. Din amintirile nasoale nu a mai ramas aproape nimic, ce sa vezi. Hello, normal ca avea si calitati, altfel nu ramaneati impreuna atata timp, nu? Doar ca, surpriza, avea si defecte. Ca fiecare dintre noi. Iar faptul ca nu gasesti pe cineva nou nu inseamna ca nu vei gasi. Si, mai ales, nu inseamna ca trebuie sa te intorci cu coada intre picioare la fostul/fosta. Vei fi primit ca un infrant, ca unul care accepta conditiile invingatorului. Evident, never say never, nu zic ca nu exista si exceptii. Dar astea sunt mult, mult mai rare decat cazurile nefericite. Depasirea trecutului, trairea prezentului si privirea catre viitor sunt mai sanatoase, zic eu.


SURSA FOTO.

2 comments:

  1. De ce scrii postari asa scurte si de ce nu-ti comenteaza amicii tai? Te-am adaugat pe g+ si te voi citi de acum incolo, de-abia ce te descoperii si mi-ai adus un zambet. Pace!

    ReplyDelete
  2. Mersi. Stiu, as scrie chestii mai lungi. :)

    ReplyDelete