Monday, February 2, 2015

Vrea o aventura de-o noapte sau o relatie de durata? Conteaza?

Multe femei (si putini barbati) se intreaba, dupa o noapte de amor, daca el vrea doar o `tavaleala` de scurta durata sau vrea ceva serios. Eu le intreb: conteaza? Hai sa luam pe rand ambele variante. 

1.Vrea doar sex. In primul rand, eu spun ca toti barbati vor doar sex la inceput. Sau 99%. Desigur, cei mai multi o sa vina cu `bla-bla`, ca te place pentru personalitatea ta, pentru ochii tai etc. Ceea ce nu e imposibil, desigur. Dar, sa fim seriosi: NU a luat decizia de a face sex cu tine DOAR pentru ca-i plac ochii tai. Deci, la inceput, toti vor doar sex, ca sa fie clar. Ce-i face sa doreasca o relatie de lunga durata? 

2.Vrea o relatie de lunga durata... daca exista compatibilitate in pat. Clar. Daca vede ca nu va potriviti se va gandi: Ba ce ma fac eu cu asta peste un an sau doi cand incepe sa se instaleze rutina?! Evident, unii barbati sunt mai... suciti. Poate sa existe compatibilitate in pat si sa nu vrea sa-si lase nevasta, de exemplu. Dar daca te combini cu un barbat insurat sau care e cu una de mult timp, iti asumi niste riscuri, ok? Sau poate fi un aventurier, care nu are alt scop decat sa se culce cu cat mai multe femei. 

Asa ca intrebarea din titlu nu are importanta (link). Ca femeie, mai ales daca ai ceva experienta, poti `mirosi` barbatul care vrea doar sex. Pentru asta e nevoie de ceva timp, poate si o luna-doua. Daca nu e de tine, asta e, next. Fara regrete. Sau te bucuri de un sex de calitate, pur si simplu.


SURSA FOTO.

7 comments:

  1. Conteaza, mai Andrei, conteaza. :) Esti simpatic dar se vede ca esti foarte tanar. :) Compatibilitatea... asta poate fi din prima, poate veni in timp sau nu poate veni deloc - exista mai degraba oameni care habar n-au sa zica ce vor si cum vor, ca daca ar incerca si altfel, poate n-ar mai fi incompatibili. Si inca ceva: nu stim nici noi insine ce vrem si cine suntem cu adevarat, cum o sa stim ce vrea celalalt? Pace!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Conteaza si nu prea, compatibilitatea vine SI in timp, asta e ideea. Pace. :)

      Delete
  2. Conteaza si nu prea, compatibilitatea vine in timp, asta e ideea. Pace. :)

    ReplyDelete
  3. Eu afirm cu certitudine ca aceaata compatibilitate are doar doua variante. Ori este de la inceput, ori nu exista deloc, neputand veni pe parcurs din simplu motiv ca provine in urma atractiei dintre cei doi.
    Consider ca e important ce vrea femeia de la inceput, daca-si doreste aventura sau relatie serioasa. Te aprob in ceea ce priveste atitudinea barbatului. Acesta va porni de cele mai multe ori cu gandul unei aventuri, de aceea femeia e cea care va "dicta" viitorul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este relativa chestia cu compatibilitatea. Adica e posibil sa fie un grad mai redus la inceput, dar daca cei doi vad un mare avantaj in a sta impreuna (de orice natura ar fi el, emotionala, afectiva, sexuala, materiala, de regula este un cocktail), atunci vor depune eforturi mai mari si isi vor creste pe parcurs gradul de compatibilitate. Femeia va dicta viitorul daca stie sa-l atraga pe barbatul respectiv, sa-l tina aproape, sa comunice cu el. Daca nu, acesta se va indeparta de ea.

      Delete
  4. Personal consider ca atracţia sexuală dictează compatibilitatea in pat ,daca nu e de la început nu va veni pe parcurs .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oarecum corect. Compatibilitatea vine insa si din munca, nu doar chimie. Micile gesturi si miscari, alea le mai si inveti de la celalalt pe masura ce relatia evolueaza.

      Delete