Thursday, September 3, 2015

CE trebuie sa stii daca te simti atras sexual de barbati

Unii barbati se simt atrasi sexual de barbati, asta e adevarul. Ca e din nastere, ca e o chestie invatata, nu e ceva clar. Si, sincer, conteaza mai putin acest aspect. Daca simti ca vrei sa faci sex cu barbati, asta e, ai noroc ca traim in secolul 21, unde prejudecatile cretine nu-si mai au locul. Decat in unele cazuri, evident. Iata cateva sfaturi din partea unui heterosexual tolerant. 

1.Stai intr-un oras mare. Orasele mici ale Romaniei pastreaza inca o mare doza de conservatorism. Stai intr-un oras de peste 100.000 de locuitori si cat mai spre granita de Vest a tarii, preferabil in Banat, unde influenta Uniunii Europene e mai puternica. Evident, cel mai bine sta Bucurestiul, unde locuiesc si multi straini, unde sunt multe cluburi si baruri pentru gay si lesbiene. Apoi Cluj, Iasi, Timisoara, Constanta, Craiova, Brasov si poate Sibiu. In rest, devine riscant. Sincer, eu, daca as fi gay, as pleca din Romania. Spre Vest, doar NU in Rusia. Germania, Franta, Italia si Marea Britanie sunt in topul listei (link)

2.Fii discret. Asa cum nu e ok ca un heterosexual sa faca parada de faptul ca reguleaza femei, nici tu nu ar trebui sa faci parada de asta. Ok, regulezi barbati, foarte bine. Cauta-i, agata-i si distreaza-te fara sa te lauzi cu asta. Nu e inca ok, din punctul multora de vedere, sa te saruti in public. In orase ca Berlin sau Amsterdam nu ai avea probleme, poate ai in calcul o mutare acolo. Unii romani inca mai cred ca, daca te vede copilul lor ca te saruti cu un barbat, ar putea deveni si el gay. Gandirea asta de secol XIX e greu de lasat in spate. De parca un copil nu vede pe strada si pe net ce vrea muschiul lui, de la crime pana la violuri si filme porno BDSM (link)

3.Grija la agatat. Ai grija cand te dai la unul. Poate doar pare gay, nu este, fa-o in asa fel incat sa nu se supere nimeni daca ala nu are gusturile tale. E ca la heterosexuali: nu insisti aiurea cu o femeie care nu te vrea si nu te dai in mod mitocaneste la ea. Chiar daca esti intr-un club de gay, nu inseamna ca toti de acolo sunt asa. Inclusiv eu am fost intr-un astfel de local (cu o tipa bisexuala) si pot sa-ti zic clar ca nu sunt gay. Nu ma deranja daca se dadea unul la mine, in general ma amuza o astfel de faza, dar doar cu o conditie: nu sari calul. Legat de sex, ca ar fi bine, cu necunoscuti, sa folosesti prezervative solide care sa reziste la sex anal, banuiesc ca e pueril sa-ti zic, ok (link)?

Sursa foto: Wikipedia.

No comments:

Post a Comment