Sunday, September 13, 2015

DE CE e ok sa te folosesti de RETARDATI

Multi oameni sunt retardati (nu vorbim despre cazurile medicale). Tampiti. Cretini. Au creierul cat o nuca sau, daca e mai mare, il tin incuiat in debara, a doua cutie pe dreapta. Nasol pentru ei, ce sa zic. Cu astia nu ai decat doua solutii: sa-i eviti sau sa-i folosesti. Pe aia inofensivi ii eviti (si, daca esti baiat bun, ceea ce recomand, ii si ajuti cand poti), dar ce te faci cu aia rai care vor sa ti-o traga? Nu poti sa fii prieten cu ei (decat daca esti si tu retardat) si nu poti sa ai razboaie cu ei (decat daca nu esti capabil sa-i folosesti). Da, exact, sa-i folosesti a-ti atinge scopurile. Si iata de ce e corect, din punctul meu subiectiv de vedere. 

1.Viata nu e corecta. La dracu, viata chiar nu e corecta. Indiferent ce-ti spun mamica si taticul. E suficient sa te uiti la Discovery Channel si sa vezi cum crocodilul cel urat mananca o gazela frumoasa si nevinovata (link). Fiecare trage pe partea lui, fiecare vrea o felie din tort. Adevarat, unii sunt mai putin corecti decat altii. Si e bine sa te feresti sa folosesti tampitii care nu ar face rau nici unei muste. Aia sunt inofensivi, e bine sa-i eviti. E el tampit, dar nu are nimic cu tine. Insa, pe aia rai, care iti fac rau doar pentru ca pot si pentru ca vor ei sa-ti demonstreze ca au putere si si pot sa ti-o traga, trebuie sa simti o placere nebuna sa-i folosesti. Ca pe carpe. Pentru ca merita. 

2.Alt scop nu au. Serios, ce scop au retarzii pe planeta asta? Ok, aia inofensivi sunt ca niste legume, ii eviti, poate ii ajuti, poate te ajuta si ei pe tine. Ba dar aia rai, care ar taia labele unui caine doar sa vada daca ala poate dupa aceea sa mearga, ce poti sa faci cu ei? Serios acum! Decat sa fii destept si sa-i folosesti ca pe niste carpe ce sunt. 

3.E imoral sa nu iei banii fraierilor. Cel putin asa spun cartoforii cand vrea cate un fraier cu bani sa joace poker cu ei. Te crezi smecher, ti-a dat taticul bani, dar nu esti decat un prost infumurat care face pe desteptul fara sa fie? Atunci sigur vei da peste un destept adevarat, care iti va da teapa (link). Pentru ca meriti. Si pentru ca banii nu stau niciodata prea mult timp in buzunarul unui imbecil.

"La Bataille du Pont d'Arcole" by Horace Vernet.

No comments:

Post a Comment