Monday, September 7, 2015

CE trebuie sa stii daca vrei sa-ti inseli nevasta

Desigur, nu recomand nimanui sa-si insele nevasta. Dar daca, totusi, te mananca pielea si vrei sa faci asta (mai ales daca se suie pe tine o ”bucata”), trebuie sa stii cateva chestii. 

1.Nu trebuie sa afle. Fii discret. Daca totusi faci asta, fa-o discret. La un hotel, in masina parcata intr-un loc ferit, acasa la un prieten binevoitor. Doar in cazuri extreme adu-o la tine acasa, e cel mai riscant loc. Un fir de par de alta culoare sau un parfum diferit e suficient s-o puna pe jar. Cand te duci la locul de intalnire, ai grija sa nu te urmareasca cineva. 

2.Chiar daca banuieste ceva, neaga tot. Femeile vad detalii pe care noi nu le vedem, asa ca foarte posibil isi va da seama ca o inseli dupa o perioada. Si va incepe sa puna intrebari. Nu trebuie sa recunosti niciodata. Ba ai inteles??? Never! Decat daca vrei neaparat s-o faci s-o sufere, dar nu recomand asta nici macar atunci. Evident, o nevasta inteligenta va cantari riscurile. Daca esti un sot misto si considera ca merita sa ramana langa tine, va inchide ochii. 

3.Lasa-i si ei libertate. Pai, amigo, iata ca am ajuns la un subiect delicat. Daca tu te tavalesti cu alta, iar daca ea banuieste (si va banui), atunci fii pregatit sa accepti si reversul medaliei. Si, la urma urmei, nu e nicio tragedie daca si-o trage si ea cu altul. Mai invata pozitii noi, se mai racoreste, tot in avantajul tau e. Tot acasa la tine se intoarce, stii vorba aia. O speli si e ca noua, e o vorba din batrani.

4.Ai grija ce amanta alegi. Nu cred ca vrei vreo nebuna care sa te urmareasca, sa-ti faca poze cu telefonul cand dormi dezbracat si sa te santajeze, s-o sune pe nevasta-ta si sa faca misto de ea, sa gaureasca prezervativul ca s-o lasi gravida etc. O femeie nebuna poate face multe tampenii, asa ca ai mare grija ce faci. Daca amanta e si maritata, treaba se complica si mai mult. Poti oricand sa te trezesti cu un sot gelos peste tine. Iar daca afli ca ala lucreaza la SRI sau in trupele speciale sau e mafiot, parerea mea e s-o lasi balta. Nu merita sa-ti pierzi ouale de tot pentru o pasarica, parerea mea.

5.Fii oricand pregatit de partaj. Vorbeste cu avocatul, fa-ti un plan de rezerva in cazul in care te trezesti cu un divort foarte scump. Nu stii niciodata ce detectiv particular a fost angajat sa-ti faca poze de la un kilometru. Daca ai si o avere considerabila, beter safe than sorry. 

6.Fara minciuni inutile. Se zice ca, acolo unde merge o minciuna, mai merge inca una. Poate, dar nu mereu. Nu-ti minti amanta ca o sa divortezi si o s-o iei de nevasta. Spune-i adevarul, in linii mari, ca sa reduci posibilitatile de complicare inutila a situatiei. Daca o minti atat de rau (crede-ma, pentru o femeie o astfel de minciuna este una foarte grava), te poti trezi cu surprize extrem de neplacute, vezi punctul 3. 

7.Da-i bine la buci. Daca ai o amanta mai urata decat nevasta sau care nu e cel putin la fel de buna la pat, inseamna ca esti dobitoc. Meriti sa ramai fara nimic dupa partaj.

Iti place acest blog? Click AICI (LINK) inainte sa cumperi ceva. NU te costa nimic. Mersi.


Sursa foto: Wikipedia.

No comments:

Post a Comment