Tuesday, October 28, 2014

Despre femeile de 35 de ani, nemaritate, fara copii, fara cariera, care se plang ca nu au gasit barbatul potrivit...

...si nici nu au gasit un sef care sa le aprecieze si sa le promoveze. ”Au fost promovate curvele alea de 25 de ani cu tatele p-afara! Si care s-au si maritat dupa aia cu un director si au facut copii! Iar eu, femeie serioasa...”, mai aud uneori. Draga mea, hmm, sa te iau metodic.(linkuri afiliate) (P.S. Precizare: vorbesc aici despre femeile cu IQ cel putin mediu, care nu au trecut prin vreo trauma majora gen viol-batai-probleme psihice etc. - desi si acelea se pot recupera macar partial, care au potential sa faca ceva mult mai bun cu viata lor, dar pur si simplu au zacut sau au lenevit asteptand sa le pice din cer ceva. Despre barbati am scris AICI.)

1. Ce ai pazit pana la 35 de ani? Ai asteptat ani de zile, bine ascunsa acasa la mamica, sa bata la usa Fat-Frumos calare pe un Mertzan alb si sa te rapeasca? Nasol, viata reala nu e ca in cartile cu povesti cu printese pe care le citeai cand erai mica. Ai incercat zeci de relatii cu tot felul de tampiti sau de ciudati cu care nu ai putut sa faci nimic serios? Daca si dupa 8-9-10 relatii, tot ciudati alegi si nu ai invatat cum sa selectezi barbati nici la 25 de ani... inseamna ca-ti place. 

2. Daca ai stat si tu macar 10 minute de vorba cu orice doctor deschis la minte, stii ca o femeie care trece de 30 de ani si nu face copii incepe sa aiba anumite probleme de sanatate. Ok, nu l-ai gasit pe Fat-Frumos (nici macar nu l-ai cautat), dar puteai sa mai cobori un pic standardele cand ai vazut ca ai deja 30 de ani si nu apare nicio sansa de a face copii. Asa ca sa nu te miri daca dupa 35 de ani vei face vizite mai dese pe la doctori. 

3. Ai sef care promoveaza doar fetiscane de 25 de ani cu tatele pe afara? Cine te tine legata de firma aia? Nu gasesti in orasul tau de provincie? Cine te tine sa nu vii in Bucuresti si/sau sa schimbi domeniul de activitate? Nu gasesti nici aici? Cine te tine sa nu te duci in strainatate? Cu buletinul in mana ajungi la Londra sau Berlin sau Paris sau orice alt mare oras european unde salariul MINIM, orice ai face, este de peste 1.000 de euro pe luna. Ramai ani de zile intr-o situatie naspa, te complaci atata timp, si apoi dai vina pe altii?! Daca vrei sa afli vinovatul, nu trebuie sa faci decat un singur gest: sa te uiti in oglinda. Apoi sa te trezesti la realitate, eventual sa te duci la un psiholog sa te lamuresti ce ai facut de fapt cu viata ta si ce ai vrea de fapt sa mai faci in viitor. Daca mai vrei asta, evident.




3 comments:

  1. ehh, genul de muieri fara speranta.
    http://allenatore-ro.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Rautacioase vorbe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau daca au fost percepute asa. Scopul articolului era de a motiva femeile care viseaza si zac ani de zile, desi au creier si potential de a face ceva mult mai bun cu viata lor. :)

      Delete