Friday, November 21, 2014

Audi A6 la reducere cica, dar tot costa peste 46.000 de euro. Pe mobile.de il gasesc cu putin peste 33.000. NOU!

Reducerile de Black Friday nu prea sunt uneori reduceri. Sunt niste preturi normale, dar care ne sunt servite ca reduse, cica scazand 30-40-50% din niste preturi NESIMTITE! 

Sa luam exemplu acest Audi A6, vandut aici cu putin peste 206.000 lei, adica putin peste 46.000 de euro (link afiliat). Scazut cica cu 75.000 de lei. Okeeei! 

Mi se pare ceva dubios si intru mobile.de. Pentru cei care nu stiu: cel mai important site de vanzari auto DIN EUROPA. In principal, dealeri germani care stiu ca o masina noua care sta in showroom un an de zile NU mai este o masina noua si trebuie vanduta URGENT ca altfel dracu te ia! Si dealerul ala intra in competitie cu alti sute de dealeri care au aceeasi masina. Si ce face? Pai ce rahat sa faca, singura chestie care i-a mai ramas de facut: inghite galusca, pune mana pe topor si incepe sa taie! Asa ajunge un Audi A6 nou sa coste putin peste 33.000 euro. Sa vinzi o tableta de rahat unui sarac e una, dar sa vinzi o masina premium unuia cu bani, care stie cat de cat piata, e alta. Mult noroc baieti!


No comments:

Post a Comment