Friday, November 14, 2014

I-a dat-o Base! Basescu: Responsabilitatea romanilor este sa vina duminica la vot si sa nu lase tara pe mana coruptilor

Basescu tuna si fulgera impotriva lui Ponta! Un deliciu!

- Basescu a iesit la rampa. ”Romani, iesiti la vot!”

- Romanii din diaspora au avut o importanta capitala in 2009

- Ii rog pe romanii din strainatate sa mearga la vot

- Guvernul incearca sa obstructioneze votul romanilor din strainatate.

- Guvernul putea cere in Germania sectii suplimentare.

- Speranta mea la numirea lui Melescanu a fost desarta. Acesta a continuat pozitia lui Corlateanu.

- Puteau suspenda anumite prevederi din lege pentru a suplimenta sectiile.

- Am informatii potrivit carora exista partide care nu-si trimit reprezentanti in sectiile de votare pentru a intarzia votul.

- Constitutia obliga guvernul sa ofere conditii optime romanilor din strainatate.

- In aceasta campanie, candidatul PSD au facut tot felul de amenintari. Ca dupa ce se termina mandatul, Basescu la puscarie. Sau afirmatii legate de familia mea. Le dau un raspuns scurt: amenintarile cu puscarie sunt specifice anilor 50. Ii asigur ca in toata activitatea mea nu va gasi incalcari de lege. Nu am cerut nicio locuinta anume. Unui fost presedinte trebuie sa i se asigure o locuinta. Daca Ponta nu respecta legea, este problema lui. Nu stau cu caciula in mana la un plagiator. Cand este fata in fata cu mine, este ca un pisicut. Cand ajunge la un microfon, devine rau.

- Ce au facut astazi liderii aliantei de stanga este inselatorie odioasa. Cum poti sa refaci USL cu PLR care nu este inregistrat. Tariceanu este un fel de Agamita Dandanache. Varsta la unii oameni produce efecte. Ma asteptam la ceilalti oameni sa isi dea seama ca omul asta nu are un partid. Ma deranjeaza inselatoria.

- Ce inseamna regimul Basescu? Tariceanu a fost premier 4 ani, Ponta 3 ani. L-am avut pe Boc 2 ani, in rest a trebuit sa lupt cu ei si cu oamenii lor. In conditiile in care nu am negociat cu ei justitia, sigur ca li se pare ca am avut un regim odios. Asa-numitul regim Basescu inseamna cu Tariceanu si Ponta premieri, iar inca un an cu PSD la guvernare. A trebuit sa revina un guvern Boc sa refaca economia dupa dezastrul lasat de ei. Situatia financiara lasata de Tariceanu a fost dezastruoasa. Ponta sa spuna bodaproste ca a lasat Boc o situatie buna. Pe banii lasati de Boc a putut Ponta sa mituiasca romanii sa-l aleaga.

- Ii chem pe romani sa vina duminica la vot sa le dea o lectie. Il atentionez pe Ponta sa nu se bucure de ura pe care o raspandeste. Responsabilitatea romanilor este sa vina duminica la vot si sa nu lase tara pe mana unor demagogi care sunt condusi de corupti care trebuie serviti!


Oare ce ne va rezerva viitorul (link afiliat)?




No comments:

Post a Comment