Friday, August 29, 2014

Ai de-a face cu pungasi? Afla cum sa nu te lasi tras pe sfoara

Oamenii mint. Asta e un adevar. Doar ca unii spun minciuni nevinovate, mai mult pentru a nu-i deranja pe ceilalti, in timp ce altii te mint pentru a te pacali. Pentru a te trage pe sfoara. Unii vor doar sa faca conversatie, altii vor sa-ti ia banii, femeia, afacerea, sa te sape, sa te lase in chiloti, sa te aduca in faliment. Exista mari diferente atat intre minciuni, cat si intre mincinosi. 

”-Ce mai faci? -Bine” este probabil cea mai des utilizata minciuna. Nevinovata, usoara, fara urmari grave. ”-Mi-ai trimis banii? –Da, cum sa nu, trimite-mi marfa!” este deja altceva. Este o teapa care te poate aduce la sapa de lemn. ”Nu putem sa dam acum salariile sau sa platim facturile, avem mari probleme, suntem la un pas de insolventa” este probabil o alta minciuna spusa de multi patroni din Romania. 

 Daca nu te prinzi cum sta treaba, poti sfarsi rau. Dator la banci (sau la camatari) pe viata, fara casa, fara bani, urmarit de recuperatori. Daca, insa, te prinzi si preintimpini problemele, atunci vei evita multe nenorociri. Din fericire, mincinosii au anumite semne dupa care pot fi recunoscuti

Totul este sa le inveti. Despre aceasta problematica, in cartea de astazi. Cumpara aici (link afiliat).



No comments:

Post a Comment