Sunday, August 10, 2014

Visezi des? Afla de ce esti un/o norocos/norocoasa

Pentru ca visul este, asa cum spunea celebrul Sigmund Freud, ”calea regala catre inconstient”. Altfel spus, reprezinta cea mai directa cale de acces catre acea zona din noi la care nu avem acces in mod direct. Daca iti amintesti des ceea ce visezi (pentru ca de visat, visam in fiecare noapte, doar ca nu ne amintim), inseamna ca acel continut ascuns, dar extrem de pretios, iese la iveala intr-un mod semnificativ si relevant pentru zona constienta a personalitatii tale

O interpretare corecta a viselor tale iti ofera raspunsuri extrem de pretioase la problemele cele mai ascunse, cele mai delicate, despre care nu ai vorbi poate nici cu cel mai bun prieten. Nu reusesti sa ai succes, sa-ti gasesti partenerul/partenera potrivit/a, ai probleme cu banii, ai mereu datorii, ai senzatia ca nu te vrea nimeni ? Daca-ti amintesti bine visele si le interpretezi corect, ai sa fii suprins/a de cate poti afla despre tine. 

Interpretarea corecta a viselor nu este insa deloc o treaba usoara. De aceea, recomand o carte care te poate ajuta in moduri de care nici nu ai auzit pana acum.



No comments:

Post a Comment