Friday, August 8, 2014

Te simti vinovat(a) doar pentru ca faci sex? E cazul sa te maturizezi

Pe vremea bunicii, daca faceai sex in afara casatoriei, era jale mare. Daca mireasa nu era fata mare in noaptea nuntii, afla tot satul. Acum, insa, suntem in secolul XXI (link).  

Din pacate, insa, multi oameni au ramas cu inhibitii in urma unei educatii mai retrograde sau poate a unor experiente extrem de neplacute. Astfel, acestia resimt un puternic sentiment de vinovatie doar pentru ca fac sex. 

Atentie, nu vorbesc despre a-ti insela nevasta sau despre a face sex cu nevasta/sotul fratelui/surorii (link). Si pur si simplu a face sex liber, cu persoane adulte. Vinovatie doar pentru ca ”nu e frumos asa”, ”ce-o sa zica vecinii?”, ”nu esti casatorit(a)”, ”nu exista decat sex vaginal, restul este blasfemie”. ”Cand o sa ma spovedesc duminica la taica-parintele, ce-o sa zica acesta? Dumnezeu o sa ma vada, o sa ard in iad!” - haha, de parca Dumnezeu, daca ar exista, nu ar avea alta treaba decat sa stea la curul tau sa-ti numere actele sexuale. Ar fi cam pervers, nu crezi? As zice ca are chestii mult mai importante de facut.

Recomand o carte interesanta din acest punct de vedere (link).







No comments:

Post a Comment