Tuesday, November 18, 2014

Cum va afla Ponta sensul expresiei « karma e o tarfa »

« Cum iti asterni, asa dormi », « cine seamana vant, culege furtuna « , « cine sapa groapa altuia, cade el intai in ea« . Actualul premier al Romaniei va intelege foarte bine sensul expresiilor enumerate. De ce ? Este foarte simplu, asa cum reiese si dintr-un articol excelent scris de Daniel Ionascu. Victorash va trebui sa faca bugetul pe 2015 pe baza POMENILOR ELECTORALE promise recent. Si se mai lauda cu excedent bugetar. 

Desigur, daca ma deconectez de la Enel si Radet si RDS, fac o economie senzationala, asa-i? Si ce daca nu o sa mai am curent, caldura si internet, raman cu bani, nu? Si ce rahat sa fac cu banii aia, le dau foc sa am caldura? Cam asa gandeste dottore. Nu facem investitii intr-o tara care are nevoie ca de aer de asta, dar ne laudam ca ne-au ramas bani. Uau, si pentru smecheria asta demna de un contabil submediocru din Caracal trebuie noi sa te alegem presedinte, nu-i asa? Mars! Ghinion, ar zice Klaus Iohannis. Acum are la Cotroceni un presedinte care va sta cu ochii pe el ca pe butelie.

Viorele, mai pune mana si citeste si tu ceva din liceu, ceva mai avansat, mai lasa cartile de povestiri nemuritoare din clasa a patra (link afiliat)!

SURSA FOTO.

No comments:

Post a Comment