Thursday, November 13, 2014

De ce ar trebui legalizata prostitutia

Da, chiar cred ca ar trebui legalizata prostitutia. Se stie ca multi barbati platesc pentru sex. De ce? Principalul motiv este acesta: este mult mai simplu sa obtii sex fara complicatii. Vii seara de la job, esti obosit, esti singur, ai chef de sex. Nu ai chef sa te masturbezi sau sa iesi in club unde nu stii daca obtii ceea ce vrei. Si chiar daca gasesti ceva in club, aia poate e o ciudata, poate vine cu tine acasa si apoi zice ca nu vrea, ca ea e fata serioasa ce-ti inchipui tu (link)?. Apoi, chiar daca accepta, te trezesti apoi ca nu mai pleaca de la tine, ca-si inchipuie ca acum trebuie s-o iei de nevasta, sa-i faci copii, sa-i cunosti parintii. 

Adauga faptul ca in club, INAINTE sa stii daca vei face sau nu sex cu ea, ai platit o bautura sau doua, ai luat un taxi, adica ai cheltuit lejer 50-60-70 de lei FARA sa stii daca vei marca sau nu. Ok, mai cititi o data ce am scris mai sus, toate complicatiile care apar sau pot aparea FARA ca tu sa stii sigur daca vei face sau nu sex sau ce fel de sex sau daca sexul va fi ok sau ce se va intampla dupa aia

Ok, asta SAU dai un telefon, intr-o ora vine fata, ai dat 100 de lei si ai negociat tot, pozitia, gaura, durata (link) etc. Apoi, daca se legalizeaza prostitutia, fetele alea nu o sa mai fie la mana vreunui proxenet ordinar care o sa faca ce vrea cu ele pentru ca, nu-i asa?, ea face ceva ilegal, nu are protectia legii. Mai mult, vine si cate un politist corupt si zice: Alo, fa curvo, te arestez sau imi faci un scurt? Va fi un lucrator legal, cu tot ce inseamna asta: asigurare de sanatate, protectia legii etc. Clar acum?




No comments:

Post a Comment